AUSTROFOMA 2023 – Inovație și Sustenabilitate în Silvicultura Austriacă

Publicat pe 7 august 2023

AUSTROFOMA este cea mai mare expoziție de mașini și echipamente forestiere din Austria, care se organizează o dată la patru ani. Anul acesta, AUSTROFOMA va avea loc între 26 și 28 septembrie 2023, la Stuhleck, în comuna Spital am Semmering. Acest loc a fost ales pentru că oferă condiții variate de teren, care permit utilizarea diferitelor tehnologii de recoltare a lemnului în condiții diferite.

AUSTROFOMA este o expoziție unică în comparație cu alte evenimente similare, deoarece prezintă nu doar mașini și echipamente expuse static, ci și în funcțiune. Vizitatorii pot vedea cum se folosesc motoferăstraiele, tractoarele, harvester-ele și alte dispozitive pentru a recolta lemnul în mod eficient, sigur și ecologic. De asemenea, pot vedea cum se utilizează dronele, sistemele de informații geografice și scanarea laser terestră pentru a determina volumul de biomasă lemnoasă și a planifica lucrările silvice.

AUSTROFOMA este o expoziție destinată atât profesioniștilor din domeniul forestier, cât și publicului larg interesat de pădure și lemn. Există două componente principale: un parcurs de aproximativ 5 km prin pădure, unde se pot vedea mașinile și echipamentele în acțiune, și un sat AUSTROFOMA, unde se pot găsi standuri ale diferiților producători și furnizori de produse și servicii forestiere, precum și ale unora. instituții de învățământ, cercetare și consultanță din domeniu.

AUSTROFOMA este o oportunitate excelentă pentru a cunoaște cele mai noi tendințe și inovații în domeniul forestier, pentru a face schimb de experiențe și informații cu alți specialiști sau pasionați, pentru a vedea cum se poate gestiona pădurea în mod sustenabil și responsabil, dar și pentru a admira frumusețea peisajului austriac.

Dacă vrei să participi la AUSTROFOMA 2023, îți recomand să îți rezervi biletul din timp, deoarece numărul de vizitatori este limitat. Biletul costă 70 de euro pentru o zi sau 100 de euro pentru trei zile. Poți cumpăra biletul online de pe site-ul oficial al expoziției sau de la locația evenimentului, unde poți găsi și mai multe informații despre program, locație, transport, cazare etc.Articole similare
Cele mai importante târguri forestiere europene în 2023
4 aprilie 2023

Cele mai importante târguri forestiere europene în 2023

În fiecare an, zeci de mii de oameni din întreaga lume se adună la târguri forestiere pentru a se informa cu privire la cele mai recente inovații în industria forestieră și pentru a împărtăși cele mai bune practici. Targurile forestiere reprezintă o oportunitate unică de a vedea cele mai recente tehnologii și echipamente, de a asista la demonstrații și de a participa la discuții cu experți din industrie.

(mai mult…)
<strong src=
Japa