Binderberger Maschinenbau cu sediul în St. Georgen (Austria), proiectează și fabrică mașini și dispozitive de înaltă calitate pentru tăierea și prelucrarea lemnului.

Experiența și contactul strâns cu companiile din domeniul prelucrării lemnului, fermierii și silviculturii au fost de aproape trei decenii principala sursă feedback pentru dezvoltarea și extinderea gamei de produse.

De la remorci pentru transportul lemnului și graifere de bușteni până la ferăstraie circulare, despicatoare și benzi transportoare eco, Binderberger oferă o gamă variată, de înaltă calitate și performanță de produse pentru prelucrarea lemnului.

Pe baza calității produselor, mașinile Binderberger sunt mai puternice, mai stabile și mai durabile în condițiile unei utilizări cotidiene, în comparaţie cu utilajele altor producători.
Produsele noastre nu sunt fiabile doar din punct de vedere economic, ci reprezintă o contribuție importantă la exploatarea forestieră durabilă.

Sloganul Binderberger este „Puterea calității” reprezintă spiritul pozitiv care însoțește toate etapele de producție până la produsul finit.

Ingineri și mecanici cu experiență își aplică cunoștințele și experiența lor
practică pentru optimizarea proceselor de muncă în exploatarea forestieră cu produse inovatoare. Toate componentele și elementele – de la anvelope
cu aderenţă la sol și modele de șasiu până la suprastructuri și elemente de control – sunt dezvoltate în ceea ce privește aspectele procedurale, economice și ergonomice și sunt integrate într-un concept de ansamblu perfect echilibrat.
Toate componentele sunt fabricate doar din materiale de cea mai bună calitate, pentru a rezista permanent la procese lucrative dificile.

Galvanizarea la cald a tuturor elementelor noastre de oțel face
ca produsele noastre să fie extrem de rezistente la intemperii și asigură o conservare lungă.
Gama  modernă de mașini, inclusiv mașinile CNC controlate de computer și utilajele de tăiere de tubulaturi cu laser oferă o perfecțiune constantă superioară tuturor proceselor.

Gradul ridicat de automatizare din cadrul Binderberger Maschinenbau GmbH îi permite producătorului să folosească personalul pentru sarcini care necesită experiență, flexibilitate umană, creativitate cât și un bun simț al proporției.

În afară de utilizarea optimă a forței de muncă, Binderberger folosește tot mai multi roboți industriali, care le permit să ofere game de produse pentru toată Europa la prețuri și condiții extrem de competitive.

Vezi oferta de produse, aici

Calitate pură, marcă austriacă.

Japa