Soluții complete în materie de mașini și utilaje forestiere, adaptate nevoilor fiecărui client.

ForstPan, cu sediul în , Suceava este una dintre companiile de top din România care oferă o gamă largă de mașini și utilaje forestiere, destinate atât pentru exploatarea, recoltarea și transportarea lemnului, cât și pentru prelucrarea acestuia pentru foc.

Categoriile de produse: linii de procesare lemn de foc, utilaje pentru despicat lemn, fierăstraie circulare, tocătoare de lemn, consumabile și piese de schimb, sisteme funiculare, remorci forestiere, macarale forestiere, graifere forestiere, trolii forestiere, forwardere, harvestere și harwardere

ForstPan este importator și distribuitor al brandurilor unor producători de utilaje și consumabile de calitate superioară, recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitate și rezistență, precum:  JAPA, Maxwald, Chipper Blades Center, BinderBerger și Entracon.

Acționăm cu responsabilitate și monitorizăm activ, atât evoluția unor domenii din piața forestieră și tendințele nou apărute, derivate din dimensiunile noi ale dezvoltării cunoștințelor specifice economiei forestiere, cât și mecanismul de aprovizionare cu materie primă în industria lemnului.

Prin serviciul de consultanță și cursurile de pregătire profesională, ForstPan oferă sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărei afaceri din domeniul forestier, pentru formarea și dezvoltarea practicilor eficiente în ceea ce privește calitatea și productivitatea muncii, precum și a relațiilor interumane în cadrul echipei, a abilităților de comunicare și negociere.

JAPA

Utilajele forestiere Japa sunt fabricate și testate minuțios în Finlanda. Japa este un brand cunoscut pentru seriozitatea cu care reacționează la nevoile clienților dezvoltând și îmbunătățind produsele în funcție de feedback-ul acestora. 
Detalii aici

Compania BINDERBERGER MASCHINENBAU GMBH din St.Georgen, Austria, proiectează și produce mașini și echipamente de înaltă calitate pentru recoltarea și prelucrarea lemnului. De la remorci pentru transportul lemnului și graifere de bușteni până la ferăstraie circulare, despicatoare și benzi transportoare eco, Binderberger oferă o gamă variată, de înaltă calitate și performanță de produse pentru prelucrarea lemnului. Utilajele forestiere Binderberger sunt mai stabile, mai durabile și, prin urmare, absolut inegalabile în utilizarea zilnică. Calitate pură. Fabricat în Austria
Detalii aici

Samurai - Chipper Blades

Cuțitele Chipper Blades concepute pentru industria lemnului, sunt foarte rezistente la sarcini ciclice și abraziune.
Chipper Blades Center produce cuțite pentru o gamă variată de tocătoare.
Detalii aici

Entracon continuă tendința inițială de fabricare de tehnologii profesionale cu performanțe tehnice ridicate, fiabilitate crescută, costuri minime de operare și foarte confortabile pentru operatori.
Detalii aici

Maxwald

Maxwald este lider pe piața echipamentelor forestiere, producător de trolii forestiere „DISC BRAKE”.
Detalii aici

Japa