INTERFORST 2018 – Munchen

Publicat pe 23 iulie 2018

70,000 square meters, 451 exhibitors from 27 countries, 50,000 visitors from 72 countries – INTERFORST is more than just a fair – it is a key event for the forestry sector.

The INTERFORST fair is organized every four years in Munchen and always succeeds to capture through its wide range of products and program diversity, innovative technological solutions as well as the possibility of interaction, exchange of ideas and expertise, facilitating successful collaborations – in an international context.

As ForstPan is a part of the industry, we were invited to participate by our partners that were among the exhibitors of INTERFORST, and it was a great experience.

Below you can see a selection of pictures from the fair, it was a real show of forest technology!

#neverstoplearning

#staycurious

#Munchen2018Articole similare
AUSTROFOMA 2023 – Inovație și Sustenabilitate în Silvicultura Austriacă
7 august 2023

AUSTROFOMA 2023 – Inovație și Sustenabilitate în Silvicultura Austriacă

AUSTROFOMA este cea mai mare expoziție de mașini și echipamente forestiere din Austria, care se organizează o dată la patru ani. Anul acesta, AUSTROFOMA va avea loc între 26 și 28 septembrie 2023, la Stuhleck, în comuna Spital am Semmering. Acest loc a fost ales pentru că oferă condiții variate de teren, care permit utilizarea diferitelor tehnologii de recoltare a lemnului în condiții diferite.

(mai mult…)
Cele mai importante târguri forestiere europene în 2023
4 aprilie 2023

Cele mai importante târguri forestiere europene în 2023

În fiecare an, zeci de mii de oameni din întreaga lume se adună la târguri forestiere pentru a se informa cu privire la cele mai recente inovații în industria forestieră și pentru a împărtăși cele mai bune practici. Targurile forestiere reprezintă o oportunitate unică de a vedea cele mai recente tehnologii și echipamente, de a asista la demonstrații și de a participa la discuții cu experți din industrie.

(mai mult…)
Japa